Flytt Portugal

Bohagstransporter Sverige-Portugal

Varmt klimat, god mat, atlantluften - listan över anledningar till att flytta till Portugal kan göras lång. Vilken anledning du än har vill vi önska dig grattis till ditt nya boende i Portugal! När det är dags att flytta är det mycket att hålla reda på, speciellt när flyttlasset går utomlands. En flytt kan därför vara ett stort projekt. Vi vill underlätta för dig genom att erbjuda professionell personal för effektiv och smidig bohagsflytt. 

Antal transporter 

Vi kör från Sverige till Portugal 1-2 ggr per månad.

RUT

Vi är registrerade för rut tjänster. Läs mer om RUT här.

Packmaterial

För att godset du skickar i kartonger ska hålla den långa vägen får endast riktiga flyttkartonger med dubbelwell användas. Då vi samlastar gods från flera kunder ska alla kartonger vara igentejpade och märkta med namn, adress samt telefonnummer. 

Hos oss kan ni köpa flyttkartonger och övrigt packmaterial. Läs mer här

Magasinering  

Vid en utlandsflytt upptäcks ofta hur mycket saker man faktiskt har. Allt kanske inte får plats eller passar inredningsmässigt i det nya boendet och därav känns det onödigt att släpa med det till Portugal, samtidigt som sakerna har emotionellt värde och därför vill man inte göra sig av med dem. Kanske är det så att bygget eller renoveringen av din nya bostad tar längre tid än planerat och godset du ska skicka till Portugal inte får plats hemma. Oavsett anledning så erbjuder vi magasinering både i Sverige och Portugal - valet är ditt! 

Vid transport ingår 30-dagars magasinering, du behöver alltså inte vara på plats i Portugal när lastbilen kommer. 

Läs mer här.

Bohagstransporter Portugal-Sverige

Kanske är det så att du nu bott utomlands en tid och det är dags att flytta hem igen. Vi hjälper dig! 

Lokalflytt i Portugal

Vi erbjuder även hjälp med lokala flyttningar i Portugal. 

Försäkringar

Vi har försäkring hos Länsförsäkringar enligt Bohag 2010, utanför Skandinavien finns försäkring enligt General Conditions. Tilläggsförsäkring kan tecknas av kund hos Länsförsäkringar. 

Bra att veta 

  • All betalning sker vid lastning alt förskottsbetalning till BG eller swish. Inget gods lossas innan betalning är bokförd på vårt konto.
  • Vid större företagsflyttar kan flera semitrailers erbjudas.
  • Lagringsmöjligheter finns i Sverige och i Portugal.
  • Riktiga flyttkartonger kan köpas av oss.
  • Gods till Portugal kan lämnas på våra depåer i Motala och Göteborg alternativt direkt till lastbilen.
  • Privatpersoner som vill skicka alkoholhaltiga drycker måste lämna intyg från skatteverket att alkoholskatt är betald vid lastning.
  • Företag som vill skicka alkoholhaltiga drycker måste bifoga ledsagardokument vid lastning.