Sagt om Djuvfeltds Transport

Stort tack till Djuvfeldts. Ni gjorde ett kanonjobb från hämtning från oss i Göteborg till leverans i Lagos, Portugal. 
Vi blev väldigt väl bemötta av de 2 unga trevliga portugiserna som t o m bar upp allt till vår lägenhet två trappor upp.
Vi rekommenderar er till alla vi känner som behöver flyttgods söderut...

Micael

Vi flyttade hela vårt bohag från Kungsbacka till Vilamoura .
För oss var transporten en mycket viktigt och kritiskt punkt men Djuvefeldt skötte transporten på ett alldeles utmärkt sätt.
Vi rekommenderar Djuvefeldts Transport väldigt varmt till alla som vill flytta bohag etc från eller till Sverige.
Tack för ett utmärkt jobb Niklas med personal.

Fahimeh o Stefan Fröberg

Hej. Stort tack till Joakim och Niklas som körde ner prylar för oss från Hönö till Torrevieja samt från IKEA i Murcia. Bra service och trevligt bemötande. Vi kommer anlita er igen. 

Elisabeth Jademyr

Har anlitat er två gånger för transport av gods i år till Portugal. Fungerade väldigt smärtfritt och jag har hela tiden blivit vänligt bemött när det kommit upp några frågeställningar. Grabbarna kunde även hjälpa till med att montera ner en altandörr för att få in en soffa som var lite stor.Tror inte andra firmorskulle hjälpt till med sådant! Kommer garanterat att använda er nästa gång.

Conny

Tack för en jättebra leverans av vår flytt från E-tuna till Tavira. Suveränt bemötande o jobb av Björn o hans kollega när dom kom till vår lägenhet! Allt gick snabbt å smärtfritt åtm för oss, härliga killar o även Niklas med son när våra grejor hämtades var så smidiga med våran last fast vi inte var riktigt färdiga med alla kartonger! Kommer att rekommendera er till fler om jag får tillfälle!!!!!

Curre Stenman

Tack för allt stöd och hjälp i samband med min flytt till Portugal. Särskilt tålamodet och omtanken då jag fick min stroke dagen innan flytt. Tack.Ni gör verkligen hela tiden det där lilla extra, särskilt tack för det!

Elisabeth Ståhlbåge

Tusen tack till er!
Vilket jobb ni gjort för oss med flyttning till Lagos i Portugal. Hämtat möbler, mottagit möbler och alltid funnits till hand när det passat oss, även under helger. Det har vi verkligen uppskattat! Förväntningarna var höga när vi skulle få möblerna i Lagos. Då träffade vi Peter Ågren som hjälpte till med flytten och han löste vårt stora problem med lyftkran till takterassen femton meter upp. Det gick väldigt smidigt och var en trivsam dag för oss som överträffade våra förväntningar. Ett jättebra jobb ni gjort med flytten och inte ett enda kristallglas var skadat!
Känns som en mycket seriös och förtroendeingivande flyttfirma. Rekommenderar er varmt och extraplus till Peter för ett noggrant arbete på plats i Lagos. Kul att träffa dig tyckte vi. 
Ny beställning av flytt kommer!
På återhörande

Bo&Pia Renman

Ett stort tack för ert arbete både vid hämtning i Sverige och vid leverans i Spanien. Ni fraktade drygt 10 kubik åt oss och inte en enda skada på något. Professionellt är "bara" förnamnet
Rekommenderar er med största nöje till allt och alla som ska flytta gods många mil

Tommy o Carin

Kan verkligen rekommendera Niclas & Co som ordnade min flytt till Cascais, Portugal helt perfekt.
Snabbt, smidigt och professionellt 
Tack för hjälpen!
Mvh Thomas

Thomas

Ett stort tack till Djuvfeldts som på ett föredömligt sätt transporterade vårt bohag från Sverige till Torrevieja i februari i år. Vi tog hjälp av Hendrik som packade vårt glas och porslin så bra att inte något gick sönder vilket är imponerande efter 300 mil. Hela hanteringen har skötts på ett mycket professionellt sätt, och jag kommer utan att tveka att rekommendera Djuvfeldts.

Villy Todde